Linea Vita

Test genetic de screening al purtătorilor sănătoși

Un proiect pentru un viitor sănătos

Linea Vita: Un test ADN care este mult mai mult decât o investigație la modă, în trend

Dumneavoastră aveți proiectul, noi vă oferim expertiza.

Informațiile dvs. genetice conțin codul pentru toate caracteristicile – de la culoarea ochilor și a părului, până la numarul degetelor de la mână – la buna funcționare a corpului tău. Uneori, în interiorul miliardelor de litere care codifică aceste informații, poate fi ascunsă o eroare și poate apărea o boală – în dvs. sau, dacă se transmite, la copilul dvs., care își moștenește genele de la ambii părinți.

Aflați acum ce trebuie să știți despre DUMNEAVOASTRĂ. Căpătați informații prețioase care vă vor ajuta să luați decizii documentate cu privire la viața copiilor dvs. și la viitorul dvs. împreună cu ei.

Linea Vita este unul din cele mai avansate teste existente la ora actuală în materie de screening, test ce utilizează noile descoperiri din domeniul biologiei și medicine, cu scopul de a identifica dacă există modificări la nivelul genelor – cunoscute drept mutații sau variante – ce duce la apariția unor afecțiuni genetice (lista de gene/afecțiuni).

În zilele noastre genetica pare că se aplică la orice, peste tot: pentru a vă descoperi strămoșii, pentru a vă prezice aptitudinile sau riscurile de boală sau de răspuns la medicamente, pentru diagnosticarea unor afecțiuni moștenite.Testul Linea Vita vă oferă informații solide și de încredere cu privire la componența dumneavoastră genetică, dându-vă astfel puterea în a face alegeri informate pentru viitorul familiei dumneavoastră.

Chiar dacă sunteți sănătos, puteți fi purtător al unor variante genetice, și riscați să le transmiteți copiilor dvs. În același timp, cunoscându-vă constituția genetică, puteți lua mai ușor decizii în materie de sănătate și de stil de viață, pentru a vă reduce propriile riscuri.

Dacă intenționați să întemeiați o familie și să aveți un copil, atunci atât dvs., cât și partenerul dvs. ar trebui să faceți acest test. Acest lucru este foarte recomandat și pentru cuplurile care urmează proceduri de reproducere asistată (FIV).

Fiți cu un pas înainte în ceea ce privește sănătatea familiei dvs.

Faceți acest test simplu și aflați despre aproximativ 217 de afecțiuni diferite, evaluate de experți pe baza tehnologiilor de ultimă generație.

Nu trebuie să căutați mai departe.

Miracolul se află în ADN-ul dvs.

Tot ce trebuie să faceți este să întrebați.

Linea Vita dezvăluie codul a 150 dintre genele dvs, despre care se știe că duc – dacă sunt anormale – la apariția a 217 de afecțiuni selectate pe criterii pertinente (Lista – aici). Vă ajutăm să aflați dacă codul dvs ascunde vreo alterare dăunătoare (variantă patogenică), care ar putea reprezenta un pericol pentru copiii dvs de a dezvolta o afecțiune genetică. De obicei, aceste afecțiuni genetice sunt descoperite abia după naștere, când opțiunile lor de management pot fi limitate și impactul lor asupra vieții tale de familie poate fi semnificativ. Cu Linea Vita, veți ști dinainte care sunt pașii care trebuie urmați pentru a evalua și, dacă este necesar, pentru a gestiona acest risc.

Linea Vita te ajută să faci alegeri informate în ceea ce privește planificarea familială, în concordanță cu valorile tale. Printre opțiunile dumneavoastră se numără diagnosticul prenatal, îngrijirea de specialitate prenatală și postnatală, diagnosticul genetic preimplantațional, utilizarea gameților de la donatori și FIV sau chiar adopția.

Linea Vita vă oferă răspunsurile.

De ce să fac acest test?

Progresele incredibile ale științei în domeniul geneticii vă oferă acum șansa de a vă exploata structura genetică, de a afla mai multe despre sănătatea dvs și de a vă permite să luați decizii importante cu privire la sănătatea familiei dvs.

Testul Linea Vita este un test cuprinzător de screening pentru purtători, conceput pentru a găsi modificări (mutații sau variante) în genele asociate cu o serie de afecțiuni genetice specifice, care pot fi transmise de la părinții purtători sănătoși la copiii lor ce vor fi afectați (află mai multe din secțiunea Despre test)

Linea Vita testează 150 de gene și vă dezvăluie dacă sunteți sau nu purtător al uneia dintre cele 217 de afecțiuni genetice care îl pot afecta pe copilul dvs. Această informație complexă este esențială pentru planificarea familiei dvs.

Foarte bine că sunteți sănătos! Totuși, dacă ambii părinți sunt sănătoși dar sunt purtători ai unei afecțiuni autozomal recesive, acest lucru sporește riscul cu până la 25% ca viitorii copii să moștenească ambele variante alterate ale genei și să dezvolte o problemă de sănătate. De aceea, atât dvs, cât și partenerul dvs ar trebui să vă testați.

Cum?

Este ușor!

Contactează laboratorul Cytogenomic Medical Laboratory pentru a face o programare pentru recoltare sau pentru a achiziționa propriul test.

Când?

Deși nu există „cel mai bun moment”, dacă intenționați să întemeiați o familie și să aveți un copil, atunci atât dvs., cât și partenerul dvs. ar trebui să faceți acest test înainte de sarcină, indiferent de istoricul familial de boală genetică.

Cât costă testul?

Prețul pentru testul Linea Vita este foarte accesibil. Puteți fi testat pentru 217 afecțiuni genetice la doar 3900 lei.

Avantajele testului:

Deci, ce urmează?

1

Contactați-ne pentru o prelevare de mostre. Puteți face acest lucru prin e-mail, telefon sau completând formularul de contact de mai jos.

2

Un eșantion de celule bucale va fi recoltat cu un tampon special. Pentru a finaliza cererea de testare, completați și semnați formularele pacientului.

3

Proba ajunge la laboratorul nostru unde va fi procesată.

4

În 4 până la 6 săptămâni, veți primi rezultatele analizei printr-un e-mail securizat cu parolă.

5

Rezultatele obținute pot fi discutate cu medicul dumneavoastră. De asemenea, aveți opțiunea de a vă adresa specialiștilor noștri.